29 kwietnia 2017
Jeżeli szukacie zespołu na wesele składającego się z ludzi z pasją, tworzącego taneczną muzykę która przypadnie do gustu gościom weselnym w różnym wieku - ZDECYDOWANIE POLECAM ! zespół to uśmiechnięci i otwarci ludzie z dużym poczuciem humoru ale przede wszystkim to PROFESJONALIŚCI !!!! Doskonały kontakt przed imprezą oraz w trakcie :) gotowi i otwarci na spontaniczne akcje !!! :D DZIĘKUJEMY ZA CUDOWNĄ ZABAWĘ !!!!
Tarnów
 
Data dodania: 04 Maj 2017
Dodane przez: Paulina S.
29 kwietnia 2017
Muzycy z pasją- to widać na pierwszy rzut oka.
Nie często się zdarza, by na weselu zespół dostawał brawa jak na koncercie, a w przypadku tej kapeli ręce same składały się do oklasków. Impreza poprowadzona na wielkim luzie i z ogromnym profesjonalizmem. W pierwszej godzinie grania częściej niż toasty dało się słyszeć "świetna muzyka!", "ale grają!" I chyba o to chodzi... by ludzie się dobrze bawili na weselu, a zespół SCAMANDER jest tego gwarancją. Polecamy, P&K. S :) Panowie jeszcze raz wielkie dzięki!
Tarnów
 
Data dodania: 04 Maj 2017
Dodane przez: Krzysztof S.
16 lipca 2016r.
Z całego serca dziękujemy Zespołowi Scamander za...i tu może rozpocząć się lista mnóstwa pochwał, nie tylko z naszej strony, ale także naszych Gości Weselnych pod Waszym adresem.Jesteśmy zachwyceni i ciągle pod wrażeniem zabawy i radości jaką Nam zapewniliście. Pełen profesjonalizm, dopasowanie repertuaru, świetne zabawy,które zachwyciły wszystkich i mocne brzmienia, które były dodatkową niespodzianką.Dzięki Wam nasze wesele było wyjątkowe. Wszystkim Narzeczonym polecamy Zespół Scamander!!! Natalia i Wojciech
 
Data dodania: 19 Styczeń 2017
Dodane przez: Wojciech
Dziękujemy za super zabawę. NAJLEPSI. ..Gorąco Polecamy

31.12.2016 Dorota i Edek i goście Weselni :D
 
Data dodania: 12 Styczeń 2017
Dodane przez: Dorota i Edek
Bez wątpienia najlepszy zespół weselny :) Goście byli zachwyceni.
Panowie spełnili wszelkie moje oczekiwania, także z czystym sumieniem polecam !!!
Kraczkowa
 
Data dodania: 21 Wrzesień 2016
Dodane przez: Joanna
Dwa niezapomniane , pełne humoru i dobrej muzyki dni . Dziękujemy Wam bardzo i polecamy każdemu bez zastanowienia !
Pawłokoma
 
Data dodania: 07 Wrzesień 2016
Dodane przez: Edyta i Łukasz 06.08.16
Jesteśmy pełni podziwu dla zaangażowania oraz profesjonalizmu muzyków. Dziękujemy za piękną oprawę muzyczną, która trafiała w gusta każdego gościa bez względu na wiek. Orkiestra warta polecenia !!!!!!!!!!
Rzeszów
 
Data dodania: 21 Lipiec 2016
Dodane przez: Anna i Kamil 17.07.2016r.
O Scamanderze usłyszeliśmy z polecenia, więc wiele się nie namyślając zarezerwowaliśmy termin i podpisaliśmy umowę. Panowie są bardzo profesjonalni w kontakcie zarówno z klientem, jak i z weselnymi gośćmi w trakcie przyjęcia. Wszystkie nasze propozycje były na bieżąco brane pod uwagę, a doświadczenie zespołu pomogło nam (Państwu Młodym) podjąć kilka decyzji dot. przebiegu przyjęcia weselnego. Panowie dostosowują się do tego co się dzieje na parkiecie i do preferencji gości - jeśli widzą, że większą popularnością cieszą się wolne kawałki, to takie wybierają. Nie możemy powiedzieć złego słowa - polecamy wszystkim zespół Scamander, bo my nie tylko się nie zawiedliśmy, ale i byliśmy zachwyceni!
 
Data dodania: 03 Czerwiec 2016
Dodane przez: Kasia i Kazik
Dziękujemy Wam za świetną oprawę muzyczną naszego wesela. Profesjonaliści w każdym calu, aż nie chce się przestawać Was słuchać.
Jarosław
 
Data dodania: 12 Listopad 2015
Dodane przez: Klaudiusz i Aneta
Super zespół!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również. Muzyka dostosowana do ludzi. Grania 40 min przerwy 10 min, więc potrafią wykończyć tańczących;-) Polecamy!!!!!
Łańcut
 
Data dodania: 25 Wrzesień 2015
Dodane przez: Monika i Łukasz
Zdecydowanie polecamy Zespół Scamander na wesela. Zarówno my jak i goście weseleni jesteśmy bardzo zadowoleni. Pełen profesjonalizm, super atmosfera. Bawiliśmy się świetnie, goście zachwyceni - muzyka dostosowana dla każdego, zarówno dla młodych jak i starszych gości. Wybawiliśmy się za wszystkie czasy. Polecamy każdej parze planującej wesele, na pewno nie pożałujecie. Dziękujemy za wspaniałą zabawę, którą nam zapewniliście.
Błażowa
 
Data dodania: 14 Wrzesień 2015
Dodane przez: Justyna i Mateusz
Opinia naszych gości: starszych, młodszych i nasza jest zgodna: świetny zespół składający się z muzyków profesjonalnych, kontaktowych, pełnych entuzjazmu, wkładających serce w to co robią. Dokładnie tego potrzebowaliśmy. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy!
Mielec
 
Data dodania: 23 Sierpień 2015
Dodane przez: Olga i Kuba
Gorąco polecamy zespół Scamander. Zawodowcy w każdym calu. Bardzo dobry kontakt z publicznością, kultura i dowcip na poziomie. :-) Goście bawili się świetnie.
Gdańsk
 
Data dodania: 20 Lipiec 2015
Dodane przez: Andrzej
Dziękujemy - za atmosferę, za muzykę, za profesjonalizm, za zabawę, za to, że nasze wesele było rewelacyjne, że nasi goście tak świetnie bawili się . Panowie jesteście najlepsi. Dziękujemy.
Rzeszów
 
Data dodania: 09 Czerwiec 2015
Dodane przez: Hania i Bartek
Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecamy Zespół Scamander na wesela jak i inne imprezy. Panowie dali czadu!!! Pełen profesjonalizm do ostatniej minuty imprezy. Bawiliśmy się świetnie, goście zachwyceni - zarówno młodzi jak i Ci trochę starsi. Wyszaleliśmy się za wszystkie czasy i za to serdecznie dziękujemy, bo właśnie taką zabawę i pozytywną energię życzyliśmy sobie mieć w dniu naszego ślubu. Pozdrawiamy, życzymy dalszych sukcesów i mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie nam dane usłyszeć Was na żywo! Zdrówko:)
Jasło
 
Data dodania: 23 Sierpień 2014
Dodane przez: Ewelina i Łukasz (9/8/14)
Jesteśmy MEGA zadowoleni z muzycznej strony naszego przyjęcia! wystarczy kilka słów - profesjonalizm, świetny repertuar i niesamowity klimat. Panowie grają dla gości w każdym wieku, z naciskiem na młodych, których u nas była zdecydowana większość. To może szczegół, ale bardzo ważny podkreślenia - idealne ustawienie głośności. Wielu gości chwaliło zespół po weselu, także spośród tych bardziej krytycznych wobec "weselnego grania". Także - dziękujemy i zdecydowanie POLECAMY!!
 
Data dodania: 19 Sierpień 2014
Dodane przez: Natalia i Michał
Wybraliśmy zespół Scamander kierując się opiniami ze strony internetowej i krótkim spotkaniem z jednym z Panów zespołu. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę! Goście bawili się doskonale, zarówno młode pokolenie, jak i ci po 60-te!
Panowie stworzyli doskonałą atmosferę i przyczynili się do integracji polsko-irlandzkich gości.
Pełen profesjonalizm, różnorodny repertuar i bardzo miła współpraca.
Bardzo dziękujemy za doskonałą zabawę i gorąco wszystkim polecamy!
Jasło
 
Data dodania: 23 Czerwiec 2014
Dodane przez: Magda i David
SUUUPER zespół!!! Grają przeróżne utwory!!! Organizują różne zabawy w trakcie wesela. Są chętni na różne propozycje gości. Po prostu są THE BEST!!! Polecam ich wam wszystkim. Naprawdę warto!!!
Rzeszów
 
Data dodania: 08 Listopad 2013
Dodane przez: Rafał
Super zespół!!! Gwarantują wspaniałą zabawę dla każdego. Dziękujemy za świetną zabawę. POLECAMY
Bratkowice
 
Data dodania: 23 Październik 2013
Dodane przez: MAGDA & AREK
Świetna impreza, genialna oprawa muzyczna :) Polecam każdemu kto poszukuje solidnej kapeli na imprezę :)
Rzeszów
 
Data dodania: 01 Październik 2013
Dodane przez: Piotr Asia
Na wstępie serdeczne dzięki za stworzenie niepowtarzalnej, cudownej atmosfery podczas naszego przyjęcia weselnego w dniu 27 września 2013 r.
Dla nas największym świadectwem Waszego ogromnego profesjonalizmu, zaangażowania, talentu i muzycznej wyobraźni były podziękowania i zachwyt ze strony Gości weselnych, którzy w 100% potwierdzili wspaniałą atmosferę i klimat stworzoną m.in. dzięki zespołowi Scamander.
Na koniec szczerze polecamy grupę Scamander KAŻDEMU poszukującemu zespół na oprawę muzyczną imprez okolicznościowych. To zespół którego repertuar zapewni doskonałą zabawę gościom z każdego przedziału wiekowego.
Jeszcze raz wielkie dzięki! Polecamy!
Danusia & Paweł
Rzeszów
 
Data dodania: 08 Wrzesień 2013
Dodane przez: Danusia & Paweł
Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej, pełen profesjonalizm, wspaniały kontakt przed weselem jak i w trakcie przyjęcia. Wyróżniająca się gra pana gitarzysty była zauważalna przez wszystkich gości, będziemy polecać wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiamy.
Mielec
 
Data dodania: 11 Lipiec 2013
Dodane przez: Agnieszka i Wiesław Piechota
Witam i pozdrawiam zespół. Ogólnie chłopaki są ok. Wyróżnia się gitara i śpiew - są fenomenalni. Widać że znają się na rzeczy. A za jedną piosenką chylą im czoła, a zagrali mi Samael z piosenka Baphomets throne - po prostu wtedy odleciałem. Wielki szacun!!!!!!!pozd
Rzeszów
 
Data dodania: 10 Luty 2013
Dodane przez: beliala syn
Witam panów i pozdrawiam serdecznie. 16.06.2012. Powiem w podpunktach.
1.Ten pan na gitarze z bródką jak ja mam, pierwsza klasa. Niech pan mnie tak nauczy grać na tym cudzie.
2. Pan na perkusji. Cztery mózgi w jednym panu ale to widać jak pan podaje na talerze. Aż też się chcę tego nauczyć. Tylko trzeba mieć te cztery mózgi jak pan. Ale myślę że spróbować nauki mogę. Ale od mistrzów lepszy nie będę.
3. Pan basista robi robotę widać to po jego twarzy. Wczucie się w muzykę to wielka sztuka. Dla pana to nie był problem . Mistrzostwo po prostu i nic dodać nic ująć w tym stwierdzeniu.
4. Pan na keyboardzie dogrywał do wszystkiego jak w zespole Coldplay pięknie do rytmu i nadawał uroku muzyce.
5. Pan solista śpiewa jak anioł. Piękny głos i jak trzeba to zaryczy w stylu metalowym.

Panowie dziękuję bardzo wam za prowadzenia mojego wesela. W was jest cała nadzieja. Wykonanie profesjonalne. Dziękuję za zagranie METALLICA na moim weselu. Jak innych wspaniałych piosenek z filmu Rocky jak Red Hot Chilli Peppers i innych piosenek znanych wykonawców. Polki znakomite jak i inne ostrzejsze klimaty. Musimy się jeszcze spotkać i musimy zagrać razem. Koko koko Euro spoko górowało w moim dniu jak i mój ślub fakt polska przegrała ale dla mnie był to najpiękniejszy dzień w życiu. Pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt. Andrzej i Ewa 16.06.2012
Wadowice Górne
 
Data dodania: 07 Październik 2012
Dodane przez: Andrzej i Ewa
Zespół naprawdę warty polecenia. Panowie dziękujemy, za wspaniałą atmosferę, którą w dużej mierze to Wy wykreowaliście. Goście bawili się znakomicie. Kochane przyszłe pary młode- nie bójcie się sugerować opiniami tu zawartymi, ponieważ w 100% są oryginalne. My wzieliśy Scamandrów w ciemno- pierwszy raz widzieliśmy się z nimi na sali weselnej :) nie żałujemy :) Jakość i profesjonalizm to gwarancja najlepszej zabawy :) Panowie wiedzą co i dlaczego robią :) Pozdrawiamy cieplutko :) Szkoda, że ta noc tak szybko minęła :(
Mniów/ Rzeszów/Warszawa
 
Data dodania: 01 Październik 2012
Dodane przez: Agnieszka i Robert
Cudowny zespół! Gwarantują wspaniałą zabawę, reprezentują naprawdę wysoki poziom artystyczny. Goście bawili się wyśmienicie. Polecamy każdemu kto marzy by jego goście nie schodzili z parkietu a salę opuszczali z szerokim uśmiechem na twarzy! Profesjonaliści z wyczuciem stylu i gustów, porwą do zabawy każde pokolenie i wybrednych muzyków też ;). Polecamy wszystkim zespół Scamander!
Rzeszów/Dubiecko
 
Data dodania: 24 Wrzesień 2012
Dodane przez: Ania i Bartek
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę, zespół jest naprawdę profesjonalny i godny polecenia. Naprawdę czuć różnicę, Ci muzycy potrafią bardzo dobrze bawić się muzyką, a to domena profesjonalistów. Jeszcze raz dziękujemy.
Leśna Cisza
 
Data dodania: 02 Wrzesień 2012
Dodane przez: Basia i Tomek
Dziękujemy bardzo za wspaniała imprezę którą urządziliście na naszym weselu. Polecam wszystkim przyszłym parom młodym. Bierzcie Scamanderów na swoje wesele ;d
Pozdrowienia i jeszcze raz dzięki !
Przeworsk
 
Data dodania: 19 Sierpień 2012
Dodane przez: Gosia i Kuba
Zespól Scamander, który towarzyszył nam w najważniejszym dniu w życiu był fantastyczny. Jest chwalony nie tylko przez nas, ale również przez naszych gości. Polecamy przeszłym Młodym Parom !!
Rzeszów
 
Data dodania: 07 Sierpień 2012
Dodane przez: Agnieszka & Wojtek
Super zespół:) Panowie zgodzili się do nas przyjechać mimo niemałej odległości, zagrali super, wszyscy goście chwalili! Mniej taneczni mówili, że przyjemnie było ich po prostu posłuchać. No i super repertuar - stare sprawdzone kawałki, nowości i rodzynki jak "She"s like the wind" ech....:) Wybraliśmy ich tylko na podstawie opinii w internecie i kawałków na tej stronie i dla wahających się gorąco polecamy!!!
Tarnów
 
Data dodania: 05 Maj 2012
Dodane przez: Kinga i Bartek
Profesjonalny zespół, gwarantują wspaniałą zabawę z humorem, elegancko i przede wszystkim różnorodnie! Dziękujemy za świetną zabawę . Gorąco polecamy zespół SCAMANDER
Oleszyce
 
Data dodania: 05 Sierpień 2011
Dodane przez: Agnieszka i Adam
Świetna strona i Muzyka, gratuluję
 
Data dodania: 16 Maj 2011
Dodane przez: www.damiangierlach.pl
Serdecznie Witam! Świetnie graliście na weselu w Trzebownisku koło Rzeszowa tzn. 9.10.2010. Super się bawiłam.Świetny wokal Bartek, no i wy chłopaki fajnie graliście. Super zabawa!!!Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów w pracy. Pa. Ania.
Mielec
 
Data dodania: 12 Październik 2010
Dodane przez: Ania
Aloha!
Chcieliśmy jeszcze raz podziękować za świetną zabawę fantastycznemu zespołowi SCAMANDER! Fajne kawałki, porządna muzyka i wokal, perfekcjonizm i klasa! Mogliśmy ze znajomymi z liceum zaśpiewać ,,Wehikuł czasu" i ponownie przenieść się w czasy opijania matury na rzeszowskich wałach :D Wszystko to dzięki sympatycznym Panom muzykom, którzy cierpliwie wysłuchiwali naszego wycia i wytrwale nam przygrywali :) Jesteśmy bardzo zadowoleni i każdemu polecamy tą załogę! Pozdrosy!
Rzeszów
 
Data dodania: 14 Wrzesień 2010
Dodane przez: Beata i Alek
Mieliśmy dylemat jaki zespół wybrać na wesele... aż przypadkowo trafiliśmy na tę stronę, odsłuchaliśmy demo i zdecydowaliśmy się. Nie żałujemy tego wyboru - był jednym z najtrafniejszych.
Jak wesele to tylko ze Scamanderem! Panowie sympatyczni, świetnie znający się na bawieniu gości i muzyce. Goście 100% zadowoleni, impreza do białego rana.
Chorzelów, Biały Dworek
 
Data dodania: 26 Sierpień 2010
Dodane przez: Ewelina i Dominik
Jeszcze do dzisiaj z wielkimi uśmiechami na twarzach wspominamy wesele, a to wszystko dzięki doskonałej atmosferze jaką stworzył nam zespół Scamander. Z humorem, elegancko i przede wszystkim różnorodnie! Dzięki wielkie za super granie, świetne solówki, niesamowitą zabawę. Goście od lat 1 do 100 bawili się przednio!!! POLECAMY BO TO CZUĆ, ŻE SCAMANDER GRA Z PASJĄ!!!:)
Rzeszów
 
Data dodania: 17 Sierpień 2010
Dodane przez: Kasia i Michał
Witamy!
Po prostu było elegancko, nogi nas jeszcze do dzisiaj bolą :-). Naprawdę wielkie, wielkie dzięki w imieniu Pary Młodej, naszych rodziców i wszystkich gości weselnych. Mamy nadzieję że jeszcze was usłyszymy na jakimś weselu :-). Gorąco polecamy zespół SCAMANDER wszystkim przyszłym nowożeńcom!!!
Rzeszów "U Kroczka"
 
Data dodania: 10 Sierpień 2010
Dodane przez: Magdalena i Marcin
ZDECYDOWANIE ODRADZAMY! Na weselu goście mają zachwycać się parą młodą a nie zespołem muzycznym!!! Poza tym z Panem młodym nie chcieli nawet kielicha wypić...A na serio - perfekcja w każdym celu. Genialni instrumentaliści. Wokalista ma ŚWIETNY głos, ŚWIETNIE
prowadzi zabawę. Gitarzysta rozmawia normalnie z gościem weselnym jednocześnie wymiatając nieprawdopodobne rzeczy na gitarze :) każdy uśmiechnięty, uprzejmy. A jak grali! Niektóre kawałki brzmiały lepiej niż w oryginale. Zabawy weselne b.zabawne, jednocześnie kulturalne.
Dziękujemy serdecznie, że swoją grą przyczyniliście się do tego, by ten dla nas wyjątkowy dzień zapadł w pamięć nam i naszym gościom.
Łańcut
 
Data dodania: 31 Lipiec 2010
Dodane przez: Kasia i Bartek
Chłopcy jesteście WIELCY!Zespół REWELACJA!!!Gracie po prostu dla wszystkich!Jak zabawa to tylko ze SCAMANDREM!(:W imieniu rodziców pary młodej serdeczne dzięki!Ewa.
Rzeszów-Fenix-Nowa Wieś
 
Data dodania: 13 Lipiec 2010
Dodane przez: Ewa O.
wielka dziękówa za super granie na naszym weselisku 10 lipca, orkiestra bomba, repertuar bomba i chłopaki z zespołu świetni i z kulturką, towarzystwo wybawione i zadowolone w 100%, jednym słowem bez Was nie byłoby takiej rozkręconej imprezy, jeszcze raz wielkie dzięki, daliście czadu. Pozdrawiamy:)
Rzeszów-Fenix Nowa Wieś
 
Data dodania: 12 Lipiec 2010
Dodane przez: Asia i Paweł
Zespół PIERWSZA KLASA!!!! Chłopaki dziękujemy za fantastyczną zabawę. Goście byli zachwyceni. Każdej przyszłej młodej parze gorąco polecamy PROFESJONALISTÓW ZE SCAMANDERA. Szkoda, że ta impreza tak szybko minęła. Nigdy nie zapomnimy tego dnia i zabawy z Waszym akompaniamentem.
JESTEŚCIE WIELCY!!!!!!!!
Krosno
 
Data dodania: 25 Czerwiec 2010
Dodane przez: Iwona i Kuba - 19.06.2010
Fantastyczny zespół!!!!!!! Polecam wszystkim niezdecydowanym i wybrednym( ja należałam właśnie do tej grupy)Po własnym weselu , 29 maja 2010 r. pozostaje nadal pod ogromnym wrażeniem zespołu.Bartek-wokalista pięknie zaśpiewał nam pierwszą piosenkę (Halleluja),nie spodziewałam się takiego kapitalnego wykonania:)))Dziękujemy!
GRAJĄ Z BIGLEM:) JAK ROCk AND ROLL TO ROCK AND ROLL, JAK POLKA TO POLKA.POLECAMY< POZDRAWIAMY I DZIĘKUJEMY:)))))))))!!!!!!!!!!!
Rzeszów
 
Data dodania: 11 Czerwiec 2010
Dodane przez: Ana
Witam!
już za ok. miesiąc moje wesele i zagra na nim zespół Scamander, tak więc po imprezie spiszę relację. W każdym razie materiał na stronie świetny (choć podobno stary)Muzycy profesjonalni, sprzęt z wysokiej półki. I potwierdzam gitarzysta zespołu p. Adam świetny nauczyciel i wybitny gitarzysta.
Pozdrawiam
Łańcut
 
Data dodania: 28 Maj 2010
Dodane przez: Bartek
Panowie byliście świetni!!! Nasi goście byli zachwyceni!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z Waszej gry oraz prowadzenia przyjęcia weselnego!!!
Serdecznie polecamy Was wszystkim przyszłym młodym parom!!
Pozdrawiamy!!!
Rymanów -Jaś Wędrowniczek
 
Data dodania: 10 Maj 2010
Dodane przez: Małgosia i Marcin
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną.Super kapela!!!wszyscy goście was chwalili. Wielki szacun :)
Przysietnica
 
Data dodania: 03 Maj 2010
Dodane przez: Jola i Łukasz
Super!!!
Świetny zespół, rewelacyjni muzycy, a co najważniejsze fajne chłopaki:) Wielkie dzięki za super impreze (wesele 09.01.2010) a najbardziej za to że zagraliście (choć musieliście się jej nauczyć a wasze wykonanie przerosło orginał) nam na pierwszy taniec moją ukochaną piosenke.
Pozdrawiamy Patrycja i Paweł
Rzeszów
 
Data dodania: 22 Styczeń 2010
Dodane przez: Patrycja :)
Świetny zespół!!! Pełny profesjonalizm. Nasi goście byli pod wrażeniem. Jesteśmy bardzo zadowoleni i POLECAMY WSZYSTKIM!!!
Jak robić wesele to tylko z zespołem Scamander:)
Stalowa Wola/Ulanów
 
Data dodania: 28 Październik 2009
Dodane przez: Magdalena i Jacek
CHŁOPAKI JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!! DZIĘKUJEMY ZA NAJLEPSZĄ OPRAWĘ MUZYCZNĄ POD SŁOŃCEM. TEN ENTER SANDMAN DO KOŃCA ŻYCIA BĘDZIEMY WSPOMINAĆ. GOŚCIE WESELNI ZACHWYCENI. WSZYSTKIM BĘDZIEMY WAS POLECAĆ. POZDRAWIAMY. AGATA I LESZEK
Rzeszów
 
Data dodania: 25 Październik 2009
Dodane przez: agata tendera
Dziękujemy za wspaniałą zabawę i profesjonalne podejście :)
Możemy polecić każdemu kto chce zorganizować udane wesele :) Pozdrawiamy :)
Łańcut
 
Data dodania: 15 Październik 2009
Dodane przez: Kasia i Zbyszek
Zespół SCAMANDER był zespołem wybranym zupełnie w "ciemno"... no i chyba lepiej nie mogliśmy wybrać.
Dziękujemy Wam, że pomogliście w oprawie Najpiękniejszego Dnia w naszym dotychczasowym życiu.
DZIĘKUJEMY!!
Strzyżów
 
Data dodania: 22 Wrzesień 2009
Dodane przez: Kasia i Artur
W pełni profesjonalna obsługa muzyczna wesela ! Gorąco polecam. Świetnie wykonali naszą ulubioną piosenkę choć nie była ona w Ich repertuarze za co szczerze Dziękujemy :)
Rzeszów
 
Data dodania: 05 Wrzesień 2009
Dodane przez: aga&grzesiek
Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Profesjonalny zespół, było dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy :) Wszystkim polecamy.
Sędziszów Młp.
 
Data dodania: 30 Sierpień 2009
Dodane przez: Kasia i Tomek
My również dołączamy do grona naszych przedmówców! Na naszym weselu (1.08.2009) przy ich muzyce goście bawili się do białego rana! Scamander to nie tylko świetna kapela muzyczna, ale też grupka naprawdę sympatycznych, uczciwych i wiarygodnych facetów...za wszystko bardzo Wam dziękujemy!!!
Markuszowa
 
Data dodania: 19 Sierpień 2009
Dodane przez: Marta i Piotr
hmmm.... co tutaj można jeszcze dopisać??? wszystko już zostało napisane - nic dodać nic ując ...uratowali nam wesele, przez przypadek znaleźliśmy ich i jesteśmy bardzo zadowoleni, tak samo jak nasi goście. Było tak jak chcieliśmy - po prostu bosko ...polecamy! Jak byśmy mieli zrobić jeszcze jedno wesele to tylko z taka orkiestrą:):) Pozdrawiamy
Hermanowa
 
Data dodania: 29 Lipiec 2009
Dodane przez: iwona i rafał
Jeszcze raz ogromnie dziękujemy za suuuuuupeeer oprawę muzyczną na naszym weselu. Wiedzieliśmy, że jesteście the best ale jak to określali nasi goście jesteście best of the beeest. I jeszcze słowo dla osób, które się jeszcze wahają, bierzcie Scamandra bez zastanowienia, lepszych nie znajdziecie.
DZIĘKI !!!!
Rzeszów
 
Data dodania: 23 Czerwiec 2009
Dodane przez: Iza i Seweryn
Dzięki serdeczne za super oprawę muzyczną w Hotelu GALICJA Ulanów, gracie bardzo dobrze. Goście super się bawili.
Pozdrawiamy.
Zarzecze
 
Data dodania: 14 Czerwiec 2009
Dodane przez: Piotr i Agata
Z czystym sumieniem możemy polecić ten zespół każdemu kto chce, aby jego goście zeszli z parkietu o świcie, nie mając wcale jeszcze dosyć:). Czysto, na żywo, z klasą!!! Jeszcze raz dzięki wielkie chłopaki. Wszystkiego dobrego!!:)
Rzeszów/Borek
 
Data dodania: 14 Maj 2009
Dodane przez: Magda i Łukasz
Serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną na naszym weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również .Graliście wspaniale. Polecamy ten zespół wszystkim. POZDRAWIAMY I DZIĘKUJEMY ZESPOŁOWI SCAMANDER.
Patrycja i Marek
Mielec
 
Data dodania: 27 Kwiecień 2009
Dodane przez: narzeczeni z 25 kwietnia 2009
polecam zespół grał u mnie w zeszłym roku na weselu, pełen profesjonalizm. Każdy gość weselny znalazł coś dla siebie, różnorodny repertuar, profesjonalne wykonanie itp rewelacja wszystkim polecam, mielismy wspaniale wesele
Krosno
 
Data dodania: 09 Marzec 2009
Dodane przez: marta
Do wszystkich czytających te opinie.Ten zespół jest naprawdę niesamowity, to co nam zagrali na naszym weselu to życzę by każde wesele tak wyglądało i by na każdym weselu tak się ludzie super bawili.Są bezapelacyjnie w czołówce najlepszych zespołów weselnych. GORĄCO POLECAM!!! Chłopaki dzięki Wam wielkie za oprawę muzyczną Naszego wesela!!! REWELKA
Rzeszów
 
Data dodania: 24 Styczeń 2009
Dodane przez: konrad kliba
Bardzo fajny zespół muzyczny:)
pięknie gracie... i oby tak dalej
=)
pozdrowionka;*
 
Data dodania: 18 Listopad 2008
Dodane przez: Basia
Serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną naszego wesela 11 października 2008 w restauracji hotelu Horyzont .
Zarówno nam jak i naszym gościom muzyka grana przez zespół bardzo się podobała.
Szczerze wszystkim polecamy !!!
Rzeszów
 
Data dodania: 24 Październik 2008
Dodane przez: Ola i Marcin
Zespół niesamowity muzyka grama była tak ze aż chciało się tańczyć profesjonalizm w 100 % oczepiny super odlot a i jeszcze chłopaki mega sympatyczni najlepszy zespół jaki kiedykolwiek słyszałem i polecam PS chłopaki na moim weselu też zagrajcie :) pozdrawiam
Rzeszów
 
Data dodania: 21 Październik 2008
Dodane przez: Młody Koliber
Dziękujemy za udaną oprawę muzyczną naszego wesela 13.09.2008 - Zalesie. Nadal słyszymy, że byliście wspaniali. Goście są bardzo zadowoleni, tak jak zresztą i my. Wybór Waszej orkiestry to strzał w 10. Bardzo dziękujemy jeszcze raz. Pozdrawiamy i życzymy owocnej pracy. :) oraz zwiększającej się liczby wesel ;)
Rzeszów
 
Data dodania: 14 Październik 2008
Dodane przez: Magda i Irek
Bardzo serdecznie dziękujemy Wam za świetną oprawę muzyczną naszego wesela. Polecamy każdemu tą orkiestrę, gdyż jest w pełni profesjonalna i naprawdę super:))))))))) Na koniec wielkie dzięki dla Pana Adama za gitarową solówkę pod koniec imprezy. Goście byli zaszokowani i oczarowani talentem!!!!!!! Ania i Bartek Zawada.
Brzozów/Kraków
 
Data dodania: 24 Wrzesień 2008
Dodane przez: Anna i Bartek Zawada
Dziękujemy Wam moi drodzy bardzo za świetną oprawę muzyczną naszego wyczekanego wesela 31.08.2008 w hotelu Nowy Dwór w Świlczy. Wszystko było dokładnie takie jakie sobie wymarzyliśmy, do czego w znacznej mierze się przyczyniliście :) Balety były fantastyczne, a towarzystwo wybawione w 100% ! Zabawę w "kapelusze" do dziś wspominamy :) A prywatnie - Adam wielkie dzięki za pomoc przy wyborze piosenki do "pierwszego tańca" :) W ogóle dzięki za całość! Polecamy wszystkim gorąco ten zespół - bierzcie ich w ciemno na każą imprezę tak jak my to zrobiliśmy i nie żałujemy!!!
Rzeszów/Warszawa
 
Data dodania: 14 Wrzesień 2008
Dodane przez: Marta i Marcin
Bardzo serdecznie dziękujemy Wam za superową oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło sie 23 sierpnia 2008r. Muzyka super, aż nogi same rwały się do tańca.
Zdecydowaliśmy sie na Was w "ciemno" i nie żałujemy.
Polecamy wszystkim
pozdrowionka dla całej czwórki
Stara Wieś
 
Data dodania: 11 Wrzesień 2008
Dodane przez: Gosia i Sławek
Bardzo dziękujemy za dobrą zabawę 26 lipca 2008!!!!
Zespół w 100% profesjonalny, gdy grają nogi same ciągna do tańca, a zmeczenie nie ma miejsca!
P.S. Zapraszamy na chrzciny... kiedyś :P
Rzeszów
 
Data dodania: 05 Wrzesień 2008
Dodane przez: Annetta i Artur
9 sierpień 2008 r. Tomasz i Karolina:):):)
Chłopaki jesteście najlepsi!!!!!! Opinie od gości i znajomych bardzo- pozytywne świadczą naprawdę o waszym PROFESJONALNYM podejściu do muzyki. Jesteśmy zachwyceni!!!! :) Polecamy wszystkim !!!!
P.S Ja także jakbym brał drugi raz ślub biorę was jeszcze raz:):), ( Pan Młody) no Pani Młoda również... POZDRAWIAMY
Krosno
 
Data dodania: 15 Sierpień 2008
Dodane przez: Tomasz i Karolina
Bardzo serdecznie dziękujemy zespołowi SCAMANDER za wspaniale wesele które odbyło się 2 sierpnia 2008r. w restauracji Pastewnik w Przeworsku. Zespół bardzo profesjonalny, było miło i sympatycznie. Serdecznie polecamy.
Rzeszów
 
Data dodania: 11 Sierpień 2008
Dodane przez: Tomek i Malgosia
Serdeczne podziękowania dla całego zespołu. Goście i My byliśmy zachwyceni. Świetna muzyka, dobra zabawa. Pełen profesjonalizm. Jeszcze raz dziękujemy za obsługę wesela 12 lipca 2008r. w "Tabernie Pod Sosnami". POLECAMY!!!!!!
Rzeszów
 
Data dodania: 02 Sierpień 2008
Dodane przez: Kasia i Tomek
PS. (od Młodego) Na moje kolejne wesele zapraszam Was na 100%
 
Data dodania: 21 Lipiec 2008
Dodane przez: Kasia i Arek
Dziękujemy za super zabawę, dużo humoru i świetną muzykę! Pozdrowienia od wszystkich gości weselnych z Kalembiny - 19 lipca 2008. BRAWO GITARRRA!!!
 
Data dodania: 21 Lipiec 2008
Dodane przez: Kasia i Arek
serdecznie podziekowania za superowa oprawe muzyczna naszego wesela:)byliscie rewelacyjni kazdemu bedziemy polecac zespol SCAMANDER:))jeszcze raz wielkie dzieki pozdrowienia Agata i Daniel
Pustynia
 
Data dodania: 12 Lipiec 2008
Dodane przez: A&D
Panowie serdecznie wam dziękuję za wspaniałą zabawę było naprawdę super a dzięki wam wesele mojego najlepszego przyjaciela i jego wspaniałej żonki Agatki było cudowne. Panowie pełen szacunek dla was ,wszyscy jesteśmy pod wrażeniem waszej gry dziękujemy było tak jak w niebie ,dzięki
Pustynia
 
Data dodania: 07 Lipiec 2008
Dodane przez: wołodja
No no chłopaki!!! Wielki szacunek i podziękowania dla Was za tą sobotę 14.06.08. Jesteście rewelacyjni. Profesjonalizm!!!! Polecam każdemu kto lubi dobra zabawę, Scamander wie co to znaczy. A ja czekam na dancingi z Wasza muzyką! Jeszcze raz dzięki i gorące pozdrowienia..... monika
Rzeszów
 
Data dodania: 18 Czerwiec 2008
Dodane przez: Monika
Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować zespołowi SCAMANDER za umilenie naszego wesela 17 maja 2008r. w Ropczycach!!! Zespół bardzo profesjonalny, muzyka dla każdego, dużo nowości... Szkoda tylko, że wesele minęło tak szybko. Głównie z powodu tak cudownej orkiestry żałujemy, że wesele nie było 2-dniowe. Gorąco polecamy na każdą okazję. Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze kiedyś... Jeszcze raz serdeczne podziękowania:)
Agnieszka i Grzegorz
Ropczyce
 
Data dodania: 20 Maj 2008
Dodane przez: aguska
Witam Serdecznie!
Bardzo chciałbym jeszcze raz bardzo podziękować całemu zespołowi Scamander, który grał w Restauracji Klubowa 11 maja 2008 na moich prymicjach. Jest to taka nietypowa uroczystość gdzie nie ma alkoholu i panny młodej. Jest za to ksiądz prymicjant i jego goście. Zespół grał po raz pierwszy na prymicjach i spisał się na medal. Trzeba zaznaczyć, że panowie z zespołu poświecili mi sporo czasu przed samą uroczystością by wszystko dobrze przygotować. Nauczyli się kilku utworów prymicyjnych. Zespół cechuje profesjonalizm i wysoka kultura. Scamander świetnie bawił zgromadzonych gości i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Okazuje się, że jak jest dobra muzyka to można się świetnie bawić bez alkoholu. Polecam zespół Scamander tym, którzy będę organizowali prymicje bądź inne uroczystości. Bardzo dziękuje i pozdrawiam cały zespół ks. Marcin Graboś.
Rzeszów
 
Data dodania: 17 Maj 2008
Dodane przez: Marcin Graboś
Panowie (prywatnie przesympatyczni) grali na naszym weselichu 12 kwietnia 2008 roku. Prawdziwi profesjonaliści. Świetny wokal, genialni instrumentaliści. Grają wszystko od muzyki biesiadnej i góralskiej po najnowsze przeboje. Jeśli zastanawiacie się nad wyborem orkiestry weselnej - polecamy zespół Scamander z całego serca. Dziękujemy za świetną imprezę...:):):) pozdrawiamy
Bogumiłowice
 
Data dodania: 21 Kwiecień 2008
Dodane przez: Madzia i Andrzej
Dzięki za super zabawę i towarzyszenie muzyczne na weselu mojej siostry 1 i 2 września w remizie w Niechobrzu !! Chłopaki super gracie i fajowsko bawicie gości - pozdrawia starsza Drużka
Rzeszów
 
Data dodania: 19 Styczeń 2008
Dodane przez: Agnieszka
Witamy Serdecznie!!!
Wielkie podziękowania dla zespołu Scamander za fantastyczną oprawę muzyczna i doskonałe prowadzenie imprezy weselnej (29.12.2007 Rzeszów "Glaktyka"). Gorąco wszystkim polecamy ten zespół.Graja znakomicie i wszystko za żywo!!!!!!!
Rzeszów
 
Data dodania: 13 Styczeń 2008
Dodane przez: Wiola i Darek
Gorące pozdrowienia z Chicago....dziękujemy za wspaniałą zabawę w Galaktyce 29.12.2007.
Chicago/Rzeszów
 
Data dodania: 07 Styczeń 2008
Dodane przez: Eliza
Obsługuję imprezy w zakresie Video-Foto , i muszę przyznać że trudno spotkać tak profesjonalny zespół , umiejący bawić towarzystwo.W dodatku wszystko grane na "żywca " , bez żadnej ściemy !!! POZDRAWIAM i POLECAM
 
Data dodania: 31 Grudzień 2007
Dodane przez: Marcin
Witam serdecznie!
Najserdeczniejsze życzenia dla wspaniałego zespołu Scamander!
Zespół zagrał dla nas na weselu 6,7 października 2007 w Starym Młynie w Sędziszowie Małopolskim. Według nas i wszystkich gości wybór zespołu okazał się strzałem z 10. Wspaniale zabawiali gości podczas całego wesela i poprawin. Do dziś odbieramy pochwały za rewelacyjną zabawę, a to wielka zasługa Scamandrów.
Niezdecydowanym możemy jedynie powiedzieć, że wszystkie pozytywne opinie na temat zespołu są prawdziwe i naprawdę warto zaprosić ich na swoje wesele, czy inną imprezę. Rewelacja!!! Oby tak dalej! Wielu tak zadowolonych klientów jak my oraz wszelkich sukcesów w Nowy Roku 2008 życzą Beata i Karol.
Sędziszów Małopolski
 
Data dodania: 28 Grudzień 2007
Dodane przez: Beata i Karol
21 czerwca 2008 czekam czekam i nie mogę się doczekać!!! do zobaczenia na moim weselu--- ja zapraszam(:(:
Turek
 
Data dodania: 19 Grudzień 2007
Dodane przez: rocky
Od wesela minęło trochę czasu, ale... ciągle żyjemy wspomnieniami z tego dnia, kiedy to wszyscy goście w sobotę 8 września 2007 roku w Dobrzechowie, świetnie bawili się do białego rana przy muzyce zespołu S C A M A N D E R! Repertuar dla starszych :-) i młodych gości, świetne wykonanie, super zabawy oczepinowe! Gdybyśmy jeszcze raz mieli mieć wesele, zespół byłby na pewno ten sam! Super! Do tej pory słyszę przemiłe opinie o zespole na weselu.
Jeżeli ktoś jest niezdecydowany, to od razu rozwiewam jego wątpliwości. Brać telefon w rękę i rezerwować termin póki się da :-) Ten zespół jest zajebisty!!! Rewelka!!!
Polecamy wszystkim przyszłym Parom Młodym!
Pozdrowienia dla całego zespołu, Adama, Bartosza, Sebastiana i Michała!
Wielkie dzięki CHŁOPAKI !!!!!!!!
Strzyżów
 
Data dodania: 29 Październik 2007
Dodane przez: Justyna i Marcin
Najwspanialsza Grupa która moglem poznać i to osobiście 100% pojęcia o muzyce, to jest to, na każdy temat muzyczny nie można Was zagiąć!!! Super
Gernsheim
 
Data dodania: 07 Październik 2007
Dodane przez: Krzysiek i Violetta
Dzięki wam chłopaki za miłą zabawę , jesteśmy z was zadowoleni jak i nasi goście. Graliście w Suchodole koło Krosna były problemy z dojazdem ale było za to super. Pozdrawiam i polecam wasz zespół wszystkim
Krosno
 
Data dodania: 04 Październik 2007
Dodane przez: Krzysiek i Magda
Zdecydowaliśmy się na Was w "ciemno" i nie żałujemy. Wspaniale gracie, zarówno my jak i nasi goście byli Wami zachwyceni. Jeszcze raz dziękujemy, pozdrawiamy. Polecamy wszystkim !!!
Trzebuska
 
Data dodania: 18 Wrzesień 2007
Dodane przez: Agnieszka i Igor
:) Dzięki za przemiłą zabawę i muzykę z każdego pokolenia na weselu w Dobrzechowie ...I kto by przypuszczał, że wszystko zaczęło się od młodej kapeli metalowej...:).Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów:)
Dobrzechów
 
Data dodania: 16 Wrzesień 2007
Dodane przez: Magda
Właśnie przesłuchałam Wasze mp3 i myślę że trzeba Wam jakieś 3 laski co by w chórkach śpiewały, chętnie je Wam przeszkole wokalnie. Fajne brzmienie. Pozdrówka dla wszystkich a szczególnie dla Adasia
Barbara Bator
Rzeszów
 
Data dodania: 13 Wrzesień 2007
Dodane przez: Barbara Bator
Dzięki wielkie za wspaniałą zabawę na naszym Weselu 1 i 2 września 2007r. w Remizie OSP w Niechobrzu.
Niechobrz
 
Data dodania: 12 Wrzesień 2007
Dodane przez: Madzia I Piotrek
Dzięki za świetną zabawę w kolbuszowskim Krokodylu. Ślub naszych przyjaciół był piękny a wesele dzięki Wam fantastyczne... Poruszyliście do tańca i zabawy wszystkich co rzadko udaje się weselnym zespołom ;-) ...a nawet w przerwach na papierosa potrafiliście z gośćmi się pośmiać ;-)
Warszawa
 
Data dodania: 09 Wrzesień 2007
Dodane przez: KarolciK
Mam nadzieje ze zagracie fajne nuty na moim weselichu !!! Bandzior z Hetmanskiej
 
Data dodania: 03 Wrzesień 2007
Dodane przez: BANDZIOR
Dzięki za zabawę na weselu w Kmicicu w Sanoku, było super !!!! pozdrawiamy
Sanok
 
Data dodania: 21 Sierpień 2007
Dodane przez: mariola i wojtek
Świetny zespół. Polecam :)
 
Data dodania: 07 Sierpień 2007
Dodane przez: Iwona
Doskonała kapela, fantastyczne brzmienie, muzyka dla każdego pokolenia perfekcyjnie wykonana. Zespół godny polecenia. Fotograf W.W.
Bieszczady
 
Data dodania: 01 Sierpień 2007
Dodane przez: Wieslaw_
chłopaki dajcie z siebie wszystko....na moim weselichu
 
Data dodania: 29 Lipiec 2007
Dodane przez: szymon
jestescie super zespolem!!!swietni!!!!powtorzylabym chetnie wczorajsza zabawee
 
Data dodania: 29 Lipiec 2007
Dodane przez: Angelika
Jestescie super!!Wczoraj na weselku graliscie świetnie....mm...a na dodatek jacy przystojni;>;>...Pozdrowionka
 
Data dodania: 29 Lipiec 2007
Dodane przez: Angelika
Całuski z Krajowic!! Wielkie dzięki za wspaniałą oprawę muzyczną naszego Wesela, dzięki Wam ten dwa dni zapamiętamy na pewno. Nasi goście byli zachwyceni, bawili się wyśmienicie My oczywiście też, jeszcze raz dzięki. Polecamy Zespół wszystkim!!!!!!!!!!!!
P.S. pozdrowienia od całego fan clubu
Krajowice
 
Data dodania: 11 Lipiec 2007
Dodane przez: Anka
Witamy serdecznie!!!
Chcieliśmy podziękować chłopakom z zespołu za fantastyczne zabawianie gości podczas naszego wesela w dniu 30 czerwca 2007. Podziękowania składają również nasi goście, którzy się świetnie bawili. Polecamy wszystkim!!! Potraficie rozbawić i rozruszać naprawdę każdego, nawet tych którzy za zwyczaj się nie bawią. Kolejna nasza impreza na pewno będzie z Waszym udziałem.
Rzeszów
 
Data dodania: 09 Lipiec 2007
Dodane przez: Iza i Łukasz
Witam serdecznie!
23 czerwca 2007 roku w Nowym Dworze w Świlczy muzyka zespołu SCAMANDER uświetniła ten najpiękniejszy dzień naszego ślubu.
Dziękujemy oraz gorąco polecamy zespół dla podkreślenia niepowatrzalnych chwil w życiu...
Kinga i Przemek
Niechobrz
 
Data dodania: 05 Lipiec 2007
Dodane przez: Kinga i Przemek
9 czerwca w lokalu "U Kroczka" zespół SCAMANDER zabawiał gości na weselu mojej córki. Gdybym miał drugą córkę - nie szukałbym innych rozwiązań na taką imprezę.
Z poważaniem Anatol.
Rzeszów
 
Data dodania: 01 Lipiec 2007
Dodane przez: Anatol Kochmański
REWELACJA!!! jesteście świetni. Miło Was się słuchało i oglądało:)
Tak trzymać!
Jasło
 
Data dodania: 18 Czerwiec 2007
Dodane przez: ANUSIA
Muzyka R E W E L A C J A !!! Polecam dodać muzyke Bajerantów albo Baciarów to wtedy będzie już M E E E G A :D;D;D Pozdrawiam i dziękuje za weselicho !
 
Data dodania: 30 Maj 2007
Dodane przez: Ally
Czekaliśmy miesiąc - na opinie gości weselnych. Nam i naszym gościom bardzo podobało się Wasze granie, dziękujemy, że zapewnialiście oprawę muzyczną i oczepiny ...
Będziecie polecani wszystkim znajomym.
Pozdrawiamy!
 
Data dodania: 24 Maj 2007
Dodane przez: Magda i Hubert
Trzeba przyznac ze muzyka byla w porzadku i ja osobiscie bawilam sie do switu
 
Data dodania: 20 Maj 2007
Dodane przez: Dorcia
Ostatnio byłam na weselu na którym graliście, jestem pod wrażeniem-świetny zespół, świetna muzyka,świetni ludzie.
SZCZERZE POLECAM
 
Data dodania: 10 Maj 2007
Dodane przez: MYSZA
Dziekujemy za profesjonalną obsługe i zabawe na naszym weselu 21 kwietnia 2007 byliście super wszyscy goście zadowoleni dziekujemy i goraco polecamy
Łańcut
 
Data dodania: 23 Kwiecień 2007
Dodane przez: Marzena i Paweł
Jesteście super!!!Zespół godny polecenia byłam na kilku imprezach na których graliście i zawsze była świetna impreza.
Do zobaczenia wkrótce........
NOWY TARG
 
Data dodania: 13 Marzec 2007
Dodane przez: KAMILA
Do zobaczenia na naszym weselu w pazdzierniku..... mam nadzieje ze atmosfera ktora zgotujecie rozgrzeje wszystkich do czerwonosci :-)
Nowa Dęba
 
Data dodania: 18 Luty 2007
Dodane przez: Kasia
Graliście na naszej studniówce 3C, wielkie dzięki za świetną grę! Dobry kontakt, profesjonalna gra, miła atmosfera,
POLECAMY WSZYSTKIM!
Strzyżów
 
Data dodania: 08 Luty 2007
Dodane przez: z 3C
No no! Studniówka niezapomniana zrobiliście sobie świetną opinię u osbó, które słyszały Was na studniówce. Dziękuję za poleczki i walczyki. Jesteście naprawdę dobrzy :) Pozdro
Strzyżów
 
Data dodania: 07 Luty 2007
Dodane przez: Słoneczko
Impreza przednia! Studniówka SUPER :) Polecam wszystkim co jeszcze sie wahają z wyborem :) Dzieki!
 
Data dodania: 06 Luty 2007
Dodane przez: Kamil
ojojoj działo się wczoraj działo na tej 100dniowce, a wszystko dzięki TAKIE SUUUUPER "kapeli" :-) MUZYCY z KLASĄ.
POLECAMY, a jak bedziemy robić impreze to bez WAS się nie obejdzie.
 
Data dodania: 04 Luty 2007
Dodane przez: Natalia J.
Byłem ostatnio na studniówce z Waszym udziałem i........jestem pod wrażeniem. Świetna kapelka, idealna na takie imprezy polecam wszystkim!!!
Strzyżów
 
Data dodania: 29 Styczeń 2007
Dodane przez: Wojtek
hmm duzo dobrego o was pisza a czy to prawda potwierdzimy po weselu we wrzesniu pozdrawiam
 
Data dodania: 28 Styczeń 2007
Dodane przez: Sabina
Mam nadzieje chłopaki że dacie ognia na naszym weselisku we wrzesniu. Pozdrawiamy was ciepło trzymamy kciuki. narqa
 
Data dodania: 22 Styczeń 2007
Dodane przez: krzysiek z magda
Jesteście super a szczególnie Ty Sebastian.pozdrawiam buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!Byłam na weselu gdzie graliście!!!!
Nowy Sącz
 
Data dodania: 19 Listopad 2006
Dodane przez: edytka
Z powodu natłoku spraw i zajęć, zespół wybraliśmy w ostatniej chwili i to szukając go w internecie. Zespół Scamander to jedyny zespól na Podkarpaciu, który posiada swoją stronę www z plikami z muzyką w formacie mp3. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. Polecamy wszystkim. Pozdrawiamy Was chłopaki a do kissów i hugów dołącza się tajemnicza pani Kasia.
 
Data dodania: 17 Listopad 2006
Dodane przez: Kamila i Rafał
Serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną naszego wesela i wspaniałą zabawę w dn. 16.09.2006
Zahutyń / Rzeszów
 
Data dodania: 19 Wrzesień 2006
Dodane przez: Asia i Tomasz z rodzicami
Swietny zespół! Gorąco polecamy!
Dziekujemy za super zabawe na naszym weselu!!!!
 
Data dodania: 02 Sierpień 2006
Dodane przez: Sylwia i Paweł
Dziękujemy za wspaniałą grę i zabawę na naszym weselu, które sie odbyło 24-06-2006 w Hotelu i Restauracji "Stary Młyn" w Sędziszowie Młp., szczerze polecamy
 
Data dodania: 05 Lipiec 2006
Dodane przez: Adam i Ewa
DZIĘKUJEMY zespołowi "" SCAMANDER "
za profesjonalną oprawę muzyczną Naszej imprezy !!!

Ps. Do następnego Spotkania !!!

Zarząd hurtowni :

Euro Discount Fashion
ul.Baczyńskiego 6
35-210 Rzeszów
 
Data dodania: 01 Lipiec 2006
Dodane przez: Euro Discount Fashion
Gratuluję fajnej strony , mam nadzieję ,że kiedyś zagracie na weselu u mojej córki.
 
Data dodania: 06 Czerwiec 2006
Dodane przez: Iwona
Profesjonalizm i spore doświadczenie - mówią same za siebie - Gorąco polecam !
 
Data dodania: 21 Maj 2006
Dodane przez: Rafał Dziura
Obsługuję imprezy po linii - fotografia.
Przez pryzmat kapel z którymi miałem przyjemność współpracować oceniam bardzo wysoko poziom artystyczny zespołu "SCAMANDER" - polecam.
 
Data dodania: 18 Maj 2006
Dodane przez: Adam
Pozdrowienia dla zespołu SCAMANDER i zapraszam do grania w dniu 26 sierpnia 2006r zyczy kwiatoklimat
 
Data dodania: 05 Kwiecień 2006
Dodane przez: Endru
Witam Panów!
Cieszę się, że macie stronę internetową zespołu. Wiele pozytywnych opinii krąży o Waszym zespole w okolicach Ropczyc. Sam miałem okazję śluchać Waszego zespołu na weselisku mojego kolegi w zeszłym roku. Z wielką przyjemnością dopisuję się do Waszej księgi gości. Pozdrawiam i życzę wiele sukcesów w tym sezonie. Jesteście naprawdę bardzo dobrzy. Tak trzymać! Mam nadzieję, że usłyszę jeszcze w moich rodzinnych stronach Wasz zespół Scamander. Do usłyszenia. Łukasz.
 
Data dodania: 02 Kwiecień 2006
Dodane przez: Łukasz Zborowski
I to mi się podoba, od razu słychać że Panowie wiedzą o co chodzi; muzyka zagrana z energią i polotem + opanowanie instrumentów na wysokim poziomie. Widziałem ich jakiś czas temu na weselisku moich znajomych, uff... - REWELACJA!!! Polecam
 
Data dodania: 07 Marzec 2006
Dodane przez: Robert N.
Zespół prezentuje wysoki poziom muzyczny. Szczerze polecam zabawę przy ich muzyce. (gitarzysta to wirtuoz - warto posłuchać).
 
Data dodania: 03 Marzec 2006
Dodane przez: Baśka
21.stycznia byłem w restauracji Miramonti na dancingu. Grała tam kapela z Rzeszowa Scamander.To naprawdę profesjonalni muzycy.Wszyscy goście świetnie się bawili przy ich muzyce.Chciałbym miec taki zespół na moim weselu.Ale to wesele dopiero w przyszłym roku.Zespół godny polecenia. Do zobaczenia.
 
Data dodania: 26 Styczeń 2006
Dodane przez: Maciek Bogacki
Dodaj opinię
* pola obowiązkowe.
Imię:*
E-mail:*
Kod antyspamowy:
Przepisz kod:*
Wpisz opinię poniżej::*
audio

Posłuchaj, jak gramy…

...a gramy TYLKO „na żywo”!

Posłuchaj

video

Obejrzyj filmy ....

… i zobacz, jak przy naszej muzyce bawią się goście!

Obejrzyj